Moj način življenja je postal drugačen-boljši.

Pozdravljen Aleš,

 

rada bi ti napisala občutke o delavnici. Mislim, da je to lahko vsaj moja zahvala tebi, ki mi/nam pomagaš.

Vesela sem, da sem lahko po najinih individualnih terapijah, ki so trajale nekaj časa, takoj prešla na delavnico. Že pri terapijah sem izvedela veliko o sebi. Veliko stvari sem vedela in zaznavala, le nanje sem gledala drugače in nisem znala reševati problemov oz. spreminjati vzorcev.

 

Delavnica je bila zame podvig predvsem v držanju neke rutine 2 x na dan ob istem času. Ob njej sem začutila večjo varnost, počutila sem se mirno in končno sem sprejela, da je to moj čas in samo zame. V vsem tem času, sem spoznala, kako se lahko s svojo mirno, osredotočeno in naravnano energijo spreminjajo nehote tudi odnosi doma. Kako pravijo že ” Happy wife, happy life”. Malo heca in malo zares. Spoznala sem tudi, da lahko čutim telo na drugačen način, se z njim bolj povežem, ko se umirim in s temi vajami postajam bolj mirna in osredotočena. Sedaj se učim in mi gre že dobro, da se ustavim, da se ne krivim, če nekaj ne zmorem, da si vzamem čas zase,da lahko tudi počasi povem kakšno stvari. Predvsem pa opažam, da sem v sebi bolj mirna in da mi to res ugaja. Da vse kar sem počela prej, me je zelo hitro izčrpalo, ker je bilo tudi zame vse to prehitro.

 

Vem, da mi bo šlo tudi vse zelo dobro, ko bom dokončala drugi mesec delavnice in nadaljevala vaje sama, da bodo postale moja rutina.

 

Iskreno hvala za vso tvojo pomoč in razlage.

 

Mateja

 

Preberite še: