Vesela sem in počutim se pomirjeno, ker verjamem, da lahko to spremenim, da je možno

Pozdravljeni,

Zahvaljujem se vam za vodenje super program. Z veseljem sem vsak dan vadila in poslušala vaše napotke, znanje, izkušnje in komentarje.

Od pričetka vaj se kar dogaja:

– Že po prvih dneh vadbe sem imela bolečine, podobno kot “muskerfiber”,  z vajami za vrat so postale še močnejše. Se je dalo preživeti brez tablet in lepo ste razložili, da lahko to pričakujemo. Pri Roži so se malo zmanjšale, pri trebušnjaku so se povečale. Bolečine imam še zdaj. Vaje sem 3 dni prenehala delati (verjetno sem pretiravala), danes jih začnem vaditi naprej.

– Glede občutkov je bila prava zmeda skozi vadbo. Pojavili so se zelo intenzivni občutki, ki so nihali iz pozitivnih v negativne. Po vadbi Trebušnjak, pa je bila en dan zelo močna žalost in naslednji dan zelo močna tesnoba. Komaj sem čakala, da pridem domov iz službe in se zjočem. Med jokom sem pisala seznam zakaj sem žalostna, kaj me je prizadelo….Napisala sem polno stvari, vse kar mi je prišlo na misel.

Vse skupaj občutim tako, kot, da bi treščila na tla in se končno streznila in dojela:

– Kako se nisem sprejemala, imela rada, si nisem zaupala, nisem upala postavit zase, se raje umaknila, se pomanjšala….in potem se vsakič znova  jezila nase, ker sem si to dovolila.

Ja, pokazala se mi je jasnost. Sprejemam to spoznanje in ugotavljam iz kje vse izvira. Vesela sem in počutim se pomirjeno, ker verjamem, da lahko to spremenim, da je možno. Po dolgem času imam tak občutek razigranosti, vere, kot takrat, ko smo maja zaključevali pouk in bili v pričakovanju počitnic ?.

 

Moj namen je:

– najprej se želim sprejeti, da sem ok takšna kot sem,

– želim zaupati sebi in življenju,

– želim biti usklajena,

– želim živeti sproščeno, pretočno, ustvarjalno…skratka živeti.

 

Načrt:

– vsak dan vadba, dihanje,

– opazovanje in analiza mojih občutkov – kaj vse bo še prišlo na plano, jih sprejeti,

– opazovanje in analiza, kako se odzivam, ravnam v različnih situacijah.

 

Zavedam se, da sem živela stalno v nekem strahu, da ne bom nič prav naredila. V bistvu karkoli sem naredila sem sama sebe prepričala, da ni ok. Prav res, kakšna spoznanja.

Vaš program mi je dal jasnost in potegnil iz nekje voljo in vero. Zdaj pa korak po koraku naprej.

Verjamem, da se še kakšne vaše delavnice udeležim.

Hvala vam in vas lepo pozdravljam,

Preberite še: