Zdaj mi je jasno, da je moja togost vratu in omotica povezana z neizraženo energijo jeze, ki bi sicer lahko pozitivno vplivala na urejanje mojega življenja.

Živijo, Aleš,
 
Ugotovila sem, da je ta spletni program kar en projekt, ki se mu je potrebno posvetiti, saj deluje celostno in ni le večerno sproščanje, kot sem pričakovala.
 
Sprva sem opazila osvobojenost prsnega koša in povečano sposobnost izražanja veselja, ljubezni in jeze. Sedaj se učim, kako jezo uporabiti bolj učinkovito – da je na zadržujem v sebi, pa tudi da ne popolnoma pobesnim, saj sem si tekom programa dovolila tudi to izkušnjo, ki pa ni najbolje vplivala na odnose.
 
Zdaj mi je jasno, da je moja togost vratu in omotica povezana z neizraženo energijo jeze, ki bi sicer lahko pozitivno vplivala na urejanje mojega življenja. Na začetku se mi je AEQ filozofija izdela precej komplicirana in malo mistična, a že po parih urah sem dojela osnovne principe, ki jih zdaj lahko uporabljam v praksi. Veliko, veliko se dogaja, saj sem kar naenkrat opazila, katerih vseh odnosov nimam urejenih in jih zdaj poskušam urediti.
 
Opazila sem tudi, da si za govorjenje spontano vzamem več časa, namesto da poskušam tri stavke stlačiti v en dih in se pri tem ne bojim, da bi me kdo prekinil. Nekako bolj pomembne se mi zdijo moje besede. Opažam, da si želim vse več miru, sproščenosti in začenjam težiti k principu manj je več. Podzavest se z vsemi temi spremembami sicer ne strinja, saj se med spanjem trudi, da bi se moje telo ponovno zakrčilo (spanje v neudobnih položajih, stiskanje zob) in me zasipa z raznoraznimi sanjami.
 
Toliko zaenkrat. In hvala za tvoj trud. ?
 
Lep pozdrav!

Preberite še: