Uroš Petan

Vseživljenjski raziskovalec mnogoplastne Resnice, družinski človek s petčlansko družino, trenutno stanujoč na Brezovici pri Ljubljani in Blokah.

Redno aktiven na področju individualnih terapij, delavnic in predavanj. Osebna pot razvoja me je vodila od grobega v vedno bolj fino. Začel sem kot športni pedagog, trener in nutricionist. Z leti se je zdravje populacije opazno slabšalo, ljudje so vedno manj dali na preventivo, kar me je prisililo v izobraževanje na področju korekcijske vadbe in patologije. Kasneje sem k izobraževanjem na področju telesnih sistemov vedno bolj raziskoval tudi osnovo iz katere je telo upravljano, energijska raven človeka.

Na tej poti sem odkril tudi AEQ metodo, katero zelo učinkovito uporabljam kot most v povezavah um-telo ter zavest-telo. AEQ metoda odlično pomaga pri “prizemljitvi” človeka. Človeku skozi dvig telesne zavesti pomaga izboljšati povezanost z realnostjo, sprva telesno (fizika), ob primernem pristopu in vztrajnosti pa tudi celostno (kvantna fizika). Vse to pa zelo pozitivno vpliva na zdravje, odnose, energijsko ter delovno učinkovitost, empatijo in splošen občutek radosti, svobode, intuitivnosti ter inteligence.

Skozi 25 letno prakso se mi je namreč popolnoma potrdilo dejstvo, da zgolj s telesnimi vajami, urejeno prehrano in bioritmom ne moremo odpraviti kroničnih napetosti, bolečin in bolezni. Te namreč izvirajo iz energijskih ravni človeka in zato za trajno odpravo zahtevajo urejanje tako telesne kot energijske ravni človeka. AEQ metodo uporabljam kot orodje za odpravo kroničnih napetosti v mišicah in z njimi povezanimi bolečinami ter omejeno gibljivostjo in dihanjem.

Ravnotako jo s pridom uporabljam kot orodje za ozaveščanje napačnih mentalnih vzorcev in potlačenih čustev. To dvoje pa se v resnici izkaže za vzrok na vseh življenjsko pomembnih nivojih človekovega zdravja, bivanja in delovanja.

Izvajam individualne terapije, delavnice, team building in predavanja. Dostopen sem od 8:00 do 18:00

Preberite še:

Tržaška cesta 315, Ljubljana, SloveniaMobi: 040 304 233Email: [email protected]