Tine Seražin Lisjak

Z AEQ metodo sem se srečal pri iskanju rešitev za svoje kronične težave z levo ramo. Klasični fizioterapevtski in kineziološki pristopi so sicer delovali, vendar le kratkročno. Ko sem preko AEQ metode začenjal razumeti in odpravljati vzroke za svoje kronične težave, sem doumel, da je AEQ tisti manjkajoči del sestavljanke , ki sem ga zadnja leta iskal pri svojem delu.

Kot osebni trener, usmerjen v post rehabilitacijo sem vedel, da pristopi, ki jih uporabljamo, delujejo le na omejenem številu strank oziroma ne delujejo dolgoročno. Slutil sem, da so v ozadju mehanizmi, ki delujejo na človeka celostno, bolečine, težave ali poškodbe pa so zgolj rezultat le-teh.

Pri svojem delu sem na prvem mestu usmerjen v to, da se vam pomagam vrniti v gibanje in šport na varen in učinkovit način. AEQ metodo uporabljam pri vsaki obravnavi kroničnih bolečin in obravnavi poškodbe, kjer jo kombiniram s kineziološkimi pristopi. Pri treniranju rekreativne populacije, gre za trening moči in kondicije, uporabljan principe AEQ metode pri programiranju vadbe. To v praksi pomeni, da vadbo gradim okoli regeneracijski sposobnosti in prilagajam gibalnim omejitvam posameznika.

Učenje AEQ metode želim približati in omogočiti vsakomur, ki se želi od mene učiti. S tem namenom nudim učenje AEQ metode ena na ena (V živo ali preko spleta), na enodnevnih delavnicah do 12 oseb (V živo ali preko spleta) in preko spletnih 3 mesečnih programov. S tako ponudbo se lahko AEQ uči vsakdo, ne glede na fizično lokacijo in finančno zmožnost.

AEQ metodo v živo poučujem v Ljubljani; Celovška 145a in v Sežani; Grahovo brdo 2b

Delovni čas:
Pon – pet 7.30 – 15.30

 

Preberite še:

Grahovo brdo 2b, Sežana, SloveniaMobi: +386 40 691 676Mail: [email protected]