Niko Akrap

Moj cilj in namen je usmerjati ljudi, ki se zavedajo ali pa se jim bolj ali manj dozdeva, da morajo nekaj v življenju spremeniti. Da bi bilo dobro zaviti v drugo smer in tam tudi ostati. Vsakdo od nas se znajde in se znova in znova zapleta v ponavljajoče vzorce. Pa naj gre za odnos s partnerko ali partnerjem, za šport, telesne bolečine ali pa posel oziroma kariero. Moja osebna izkušnja je takšna, da ko se mi je začelo podirati na enem področju, sem šel kmalu v depresijo tudi na drugih področjih življenja.

Z AEQ metodo sem našel mnoge, če ne vse vzroke, zakaj sem takšen kot sem. Ugotovil sem, da niti približno ne bi bilo dobro, če bi se peljal po poti ki je bila začrtana nekaj let nazaj. Po nekaj letih celostnega dela na sebi, mnogih terapijah, izvajanju AEQ vaj in dihalnih protokolov, mnogih prijetnih in neprijetnih dogodkih ter spreminjanju svojega doživljanja in dojemanja sveta v meni in okoli mene sem sedaj na drugačni poti.

Oba s  partnerko naju sva šla skozi težka obdobja, mnogo je bilo bolečih spoznanj, resnice ki so prihajale na dan so bile boleče, mnogokrat sva trpela oba. Spoznavanje kaj vse pomeni biti odgovoren in vzoren skrbnik, starš, trener, učitelj in prijatelj. Zraven pa skrbeti in razvijati svoj posel in hkrati imeti dovolj časa in denarja za učenje ter prosti čas.

Lovljenje ravnotežja oziroma Aequitas nama obema pomaga spoznavati globino in širino dojemanja sebe, najinih hčerk in konstantne igre podzavesti in teles.

Z izkušnjami, znanjem, učenjem sprejemanja zakonitosti telesa ter boljšim občutkom, ki prihaja iz notranjosti, zmanjšanim strahom ter več življenjske energije lahko pomagam mnogim do sprememb in globljega zavedanja dogajanja. Več znanja namreč vedno privede do novih spoznanj in zmanjšuje strah. To pa omogoča pot iz kronične ujetosti v svobodno voljo in avtentičnost brez ali z manj posledicami bolečin, sramu, panike, tesnobe in ostalih neprijetnosti.

 

Učim preko Zooma (spletni programi in delavnice) ter v živo v svojih prostorih na Štajerskem v  Slovenski Bistrici.

Delovni čas: Od ponedeljka do petka, od 8.30 do 12.00 dopoldne ter od 17.00 do 21.00 popoldne.

Preberite še:

Špindlerjeva ulica 9, Slovenska Bistrica, SloveniaMobi: +386 41 464 245,Mail: [email protected]