Maja Tapaj

Pozdravljeni,

sem Maja Tapaj, prihajam iz Bovca. Pred spoznanjem AEQ metode sem se nekaj let izobraževala in raziskovala področja karmične diagnostike, masaž in Bownove terapije. Ker pa mi nobena od teh ni nudila zadostnih odgovorov na stanja in dogajanje v meni in okolici, sem se odločila, da odgovore poiščem drugje.

AEQ metoda mi je odprla nov pogled na svet in mi dala tudi orodje, s katerim lahko stvari spremenim na bolje. Končno sem lahko bolje razumela vzroke svojih poškodb, bolečin in podzavestnih vzorcev uničevanja same sebe. Šolanje AEQ in redno izvajanje vaj mi je omogočilo, da sem začutila koliko podzavestne jeze in strahu nosim v sebi, in kako s tem vplivam na moja otroka.

Danes na bolečino in kronična stanja gledam drugače, in vem da s pomočjo AEQ metode lahko spremenimo vzorce, ki so nam zaradi popačitve gibanja in dihanja znižali kvaliteto življenja.

Strankam nudim:
– individualno učenje AEQ vaj
– delavnice
– v kratkem tudi mesečni programi za odpravo kroničnih stanj

Preberite še:

Mala vas 23b, Bovec, Slovenia Mobi: +386 51 661 773 Mail: majakravanja@gmail.com    

Za ogled celotne vsebine se prijavite spodaj

V kolikor že imate račun se lahko prijavite in si ogledate vsebino. V Kolikor pa svojega uporabniškega računa še nimate pa vas vabimo, da si ga ustvarite spodaj.

PRIJAVAREGISTRACIJA