Res so mi te vaše vaje tudi iz knjige že precej pomagale, vendar program v živo je čisto nekaj drugega

Poleti sem prebrala vašo knjigo Lahkotno iz kroničnih bolečin, saj sem imela zelo hude bolečine v hrbtenici in sem komaj hodila, sploh pa sem težko vstala iz sedečega, še težje pa iz ležečega položaja. Za razumevanje vaj v knjigi sem potrebovala kar precej časa, saj je vsaka vaja zelo podrobno opisana in je izvajati vaje brez pomoči in vodenja bolj naporno. Zato sem bila zelo vesela, da ste nam ponudili možnost programa z izvajanjem AEQ vaj.. Nekaj vaših vaj sem sama že izvajala na osnovi knjige, ki sem jo prebrala, vendar je bilo to vaše vodenje in opis vaj čisto drugače, kot sem sama lahko “naštudirala”. Res so mi te vaše vaje tudi iz knjige že precej pomagale, vendar delavnica v živo je čisto nekaj drugega.

Imate veliko znanja, ki ste ga dosegli z lastnimi izkušnjami in ste sami šli preko vseh teh vaj, kar je seveda neprecenljivo. Vedno sem mislila, da se ne trudim dovolj v življenju in da moram preko občutij svojega telesa, da dosežem to, kar želim.

Čedalje bolj spoznavam, da je treba poslušati svoje občutke, jim nameniti svoj čas, biti bolj prijazen do svojega telesa.

Vaje bi priporočala vsakemu, ki ima težave z bolečinami.

Želim vam še veliko takšnih programov in hvala za vso predano znanje.

Lep pozdrav, Irena Gorenjak

Preberite še: