Pri svojih odločitvah sem bolj odločna in drzna, namesto prestrašena in/ali jezna

Visok nivo znanja, razumen in empatičen način vodenja, z jasno in vedno logično razlago stanj in situacij, so moje prve misli ob g. Alešu Ernestu. 30 – dnevni program po metodi AEQ mi je dal bogato popotnico za vsak dan od prvega dne izvajanja vaj.
Prav s pomočjo aktivnih terapij, izvajanja vaj v okviru programa po metodi AEQ in pod vodstvom vodje AEQ šolanja, g. Aleša Ernsta sem najprej skozi drobne spremembe, kot so držanje dogovorjenih rokov, točnost, manj obljubljanja in ustrežljivosti ter želene prijaznosti, uspela začeti spoštovati sebe, se sprejemati tudi s hibami in si dajati priložnosti brez obsojanja, naučiti reči ne in postavljati meje brez slabe vesti ali občutka krivde, komunicirati transparentno in z resnico, četudi včasih z neprijetnimi posledicami, si vzeti čas zase in ga pustiti tudi drugim, zvišati pozornost in natančnost.
Pri svojih odločitvah sem bolj odločna in drzna. Namesto prestrašena in/ali jezna. V odnosih bolj strpna in manj obsojajoča ter razumna. Pričakovanja do drugih sem uspela zmanjšati in ozavestiti, da je smer mojega življenja v največji meri odvisna od mene. Kljub temu živeti sebe in v skladu s sabo ter na način, ki je dober zame in za širše dobro. Moj vsakdan je postal bolj umirjen, moje telo bolj gibčno, misli in dejanja pa pozitivna.
Renata Zadravec

Preberite še: