Nimam več bolečine v levem kolku in mišici stegnenice, ki sem jo imela nekaj let

S kontinuiranim izvajanjem vaj AEQ, s kratkimi in natančnimi navodili za izvedbo vaje, z opisi vaj ter s pojasnjevanjem in utemeljevanjem vaj, sem vajam lahko sledila in jih v smislu pravilne izvedb tudi izboljševala.

V telesu sem dnevno zaznavala spremembe: takoj po jutranji vaji kot neko olajšanje in sprostitev posameznih delov telesa, zmanjšale so se bolečine predvsem v sklepih. Okrog 10 ure sem začutila utrujenost tako ,da sem se vlegla in za kakšno uro zaspala (praviloma prej cez dan nisem ležala, niti spala). Po večerni vaji sem prvih 10 dni hodila spat ob običajni uri, to je med 22.30 in 11.30 uro, potem pa sem zaspala in se vedno zaspim med 21.30 in 22.00.

Večina noči je nemirnih ( se veliko obračam, pretegujem, jamram, ker se mi v telesu kar nekaj premika, mi postaja vroče, me srbi, boli, spika, imam nemirne (zivčne) noge ipd.)

Konkretno izboljšanje stanja zaznavam v naslednjem: bolečine v kolenih in v ledvenem delu hrbtenice so se bistveno zmanjšale. Nimam več bolečine v levem kolku in mišici stegnenice, ki sem jo imela nekaj let. Nekoliko se mi je izboljšala hoja in ravnotežje.

Dnevno grem na sprehod in prav danes sem cca 400 m v hrib, prehodila brez počitka in z bistveno manjšo zadihanostjo (prej sem na tej isti psoti in razdalji imela do 3 kratke počitke, da sem lahko potem normalno dihala in hodila naprej).

30 dnevni program ste zelo dobro zasnoval in sem vam zato zelo hvaležna.

Lep pozdrav.

Preberite še: