Mnenje o AEQ metodi® Saša Rajnović, Rijeka

Spomnim se da sem prvič prišel k Alešu da bi kupil nekaj kettlebellov.

Praktično me je že z vrat »prečital« in mi kasneje v pogovoru poudaril nekaj podrobnosti vezanih na mojo držo in kakšne težave mi to lahko povzroči v prihodnosti kot tudi razložil vzroke bolečin ki sem jih takrat imel. Začelo me je zelo zanimati kako je mogoče biti tako natančen in sem že čez nekaj mesecev začel prihajati na aktivne terapije k njem.

Klinična somatika je v meni naredila bistveno razliko in napredek. Veliko hitreje se regeneriram po napornih treningih, izboljšala se mi je mobilnost in poznavanje mojega telesa in njegovega gibanja. Zjutraj se zbudim brez zategnjenosti za katero sem menil, da jo lahko odpravim samo z menjavo vzmetnice in vzglavnika. Z vajami Klinične somatike sproščam telo tudi med vadbo, kar mi omogoča da lahko vadim dlje z večjimi težami a vseeno obdržim pravilno tehniko gibov.

Po nekaj časa sem se začel počutiti kot da sem odporen na krogle. Ne glede na to kako naporen trening je bil, sem bil naslednji dan pripravljen na isto. Neverjetno je kako ima lahko nekaj tako enostavnega kot je klinična somatika tako močen učinek. Željan sem se naučiti še več na tem področju.

Saša Rajnović SFG Team Leader, Rijeka

Preberite še:

Za ogled celotne vsebine se prijavite spodaj

V kolikor že imate račun se lahko prijavite in si ogledate vsebino. V Kolikor pa svojega uporabniškega računa še nimate pa vas vabimo, da si ga ustvarite spodaj.

PRIJAVAREGISTRACIJA