Moj um je jasen in v vsakem trenutku dneva sem fizično in psihično bolj prisoten, osredotočen, kot sem bil prej

Kot zdravnik, ki je tudi fizično zelo aktiven, sem vedno veliko pozornosti namenjal preprečevanju poškodb in obvladovanju stresa. Moj prijatelj mi je priporočil, da poskusim nekatere fizične težave razrešiti z AEQ, ker je sam imel dobre izkušnje pri odpravi svojih težav. Prvi rezultati so se pokazali po nekaj mesecih redne vadbe in zdaj, leto kasneje, lahko trdim, da me je AEQ spremenila tako fizično kot psihično.

Moje fizične težave so popustile, občutek za moje telo se mi je zelo izboljšal, zdi se mi, da se lažje gibljem, bolj tekoče. Tudi moja telesna drža je boljša in na splošno se mi zdi, da je moje telo precej lažje. Pred šprtno aktivnostjo se več ne raztezam, saj imam občutek, da so moje mišice, tetive in vezi mehke, prožne. Tudi regeneracija po športu je hitrejša. Poleg tega sem tudi opazil, da se mi je izboljšala pozornost in da lažje sprejemam odločitve v vsakdanjem življenju. Moj um je jasen in v vsakem trenutku dneva sem fizično in psihično bolj prisoten, osredotočen, kot sem bil prej.

Mišo MALJKOVIČdrmed.

Preberite še:

Kot zdravnik, ki je tudi fizično zelo aktiven, sem vedno veliko pozornosti namenjal preprečevanju poškodb in obvladovanju stresa. Moj prijatelj mi je priporočil, da poskusim nekatere fizične težave razrešiti z AEQ, ker je sam imel dobre izkušnje pri odpravi svojih težav.