menu
UČENJE

Učenje

 

Kako se lahko naučimo AEQ metodo®?


Najbolj učinkovito in dobro se AEQ metodo® ter njena načela ter praktično uporabo naučimo skozi aktivno učenje oziroma izobraževanje pri terapevtu, nadaljujemo pa z njo doma, kjer z redno vadbo krepimo pravilne vzorce gibanja in mišicam tako preprečujemo, da bi se ponovno zakrčile ter gibalne vzorce vrnile na staro.

Preberi vse

Kako se lahko naučimo AEQ metodo®?

19.2.2014, 27.01.2017

Najbolj učinkovito in dobro se AEQ metodo® ter njena načela ter praktično uporabo naučimo skozi aktivno učenje oziroma izobraževanje pri terapevtu, nadaljujemo pa z njo doma, kjer z redno vadbo krepimo pravilne vzorce gibanja in mišicam tako preprečujemo, da bi se ponovno zakrčile ter gibalne vzorce vrnile na staro. tukaj.

Aktivno učenje AEQ metode®


Med učenjem ležite ter izvajate vodene, nežne, enostavne gibe in pandikulacijo (daljšanje mišice). Namen učenja je zaustaviti vaše posebne vzorce kronične mišične napetosti. Najprej se jih boste zavedeli in jih ozavestili, nato pa vas bo izurjen terapevt naučil, kako prekvalificirati svoje možgane, da bodo sprostili boleče mišice in ponovno pravilno nastavili njihovo dolžino in funkcijo. Postali boste sposobnejši za samonadziranje, pravilno in samostojno prilagoditev drže, gibanje in odzive na stres.

Preberi vse

Aktivno učenje AEQ metode®

14.2.2014, 26.01.2017

Med učenjem ležite ter izvajate vodene, nežne, enostavne gibe in pandikulacijo (daljšanje mišice). Namen učenja je zaustaviti vaše posebne vzorce kronične mišične napetosti. Najprej se jih boste zavedeli in jih ozavestili, nato pa vas bo izurjen terapevt naučil, kako prekvalificirati svoje možgane, da bodo sprostili boleče mišice in ponovno pravilno nastavili njihovo dolžino in funkcijo. Postali boste sposobnejši za samonadziranje, pravilno in samostojno prilagoditev drže, gibanje in odzive na stres. tukaj.

Učinek aktivnega učenja AEQ metode®


Učinek aktivnega učenja AEQ metode® in rednega zavestnega izvajanja AEQ vaj® na živčni sistem ter ublažitev kroničnih bolečin.

Preberi vse

Učinek aktivnega učenja AEQ metode®

, 25.01.2017

Učinek aktivnega učenja AEQ metode® in rednega zavestnega izvajanja AEQ vaj® na živčni sistem ter ublažitev kroničnih bolečin. tukaj.

Pred prvim obiskom aktivnega učenja


V kolikor bi se želeli dogovoriti za termin aktivnega učenja AEQ metode®, nam pišite na naslov info@aeq.si in elektronskemu sporočilu priložite

Preberi vse

Pred prvim obiskom aktivnega učenja

23.2.2014, 24.01.2017

V kolikor bi se želeli dogovoriti za termin aktivnega učenja AEQ metode®, nam pišite na naslov info@aeq.si in elektronskemu sporočilu priložite tukaj.

Vprašalnik


V vprašalnik vnesite potrebne podatke in opišite trenutno stanje, kot tudi razloge za katere menite, da so vas v trenutno stanje privedli. Vzemite si čas in dovolj podrobno opišite potrebno, saj bo s tem določitev najprimernejšega načina učenja AEQ metode boljša. V zahtevnejših primerih bo mogoče potreben tudi pregled/posvet preko video povezave.

Preberi vse

Vprašalnik

2.3.2014, 23.01.2017

V vprašalnik vnesite potrebne podatke in opišite trenutno stanje, kot tudi razloge za katere menite, da so vas v trenutno stanje privedli. Vzemite si čas in dovolj podrobno opišite potrebno, saj bo s tem določitev najprimernejšega načina učenja AEQ metode boljša. V zahtevnejših primerih bo mogoče potreben tudi pregled/posvet preko video povezave. tukaj.

Učenje na daljavo


Učenje na daljavo je mogoče preko Face time-a, FB video chat-a ali Skypa (30 minut 30€, 1 ura 60€, 90 minut 90€)V primerih, ko za nadaljevanje napredka v razumevanju...

Preberi vse

Učenje na daljavo

, 22.01.2017

Učenje na daljavo je mogoče preko Face time-a, FB video chat-a ali Skypa (30 minut 30€, 1 ura 60€, 90 minut 90€)V primerih, ko za nadaljevanje napredka v razumevanju... tukaj.

Cenik AEQ metode®


Nove cene veljajo od 1.1.2019 dalje.

Preberi vse

Cenik AEQ metode®

1.12.2018, 21.01.2017

Nove cene veljajo od 1.1.2019 dalje. tukaj.

rss
tel. : 00386(0)74990871 
mail: info@aeq.si
YouTube Facebook
Oxygen-Advantage-Instructor