menu
IZKUŠNJE

Izkušnje

 

Vesna Žist, Italija o AEQ metodi


Do Aleša me je pripeljala moja stara znanka, bolečina v vratnem predelu hrbtenice. Vedela sem, da je posledica skolioze, a ker so me že v mladosti zdravniki poučili, da je skolioza neozdravljiva bolezen, sem se z njo nekako sprijaznila. Vse dokler niso bolečine postale dobesedno neznosne. Nikoli ne bom pozabila dneva, ko sem v solzah zavoljo bolečin pisala Marjanu Ogorevcu in ga prosila, če mi lahko priporoči kakšnega dobrega kiropraktika. Bil je kratek in jedrnat: »Vesna, mislim, da bi bila zate AEQ metoda...

Preberi vse

Vesna Žist, Italija o AEQ metodi

, 06.03.2017

Do Aleša me je pripeljala moja stara znanka, bolečina v vratnem predelu hrbtenice. Vedela sem, da je posledica skolioze, a ker so me že v mladosti zdravniki poučili, da je skolioza neozdravljiva bolezen, sem se z njo nekako sprijaznila. Vse dokler niso bolečine postale dobesedno neznosne. Nikoli ne bom pozabila dneva, ko sem v solzah zavoljo bolečin pisala Marjanu Ogorevcu in ga prosila, če mi lahko priporoči kakšnega dobrega kiropraktika. Bil je kratek in jedrnat: »Vesna, mislim, da bi bila zate AEQ metoda... tukaj.

Saša Rajnović SFG Team Leader, Rijeka o klinični somatiki


Spomnim se da sem prvič prišel k Alešu da bi kupil nekaj kettlebellov. Praktično me je že z vrat »prečital« in mi kasneje v pogovoru poudaril nekaj podrobnosti vezanih na mojo držo in kakšne težave mi to lahko povzroči v prihodnosti kot tudi razložil vzroke bolečin ki sem jih takrat imel.

Preberi vse

Saša Rajnović SFG Team Leader, Rijeka o klinični somatiki

5.10.2015, 05.03.2017

Spomnim se da sem prvič prišel k Alešu da bi kupil nekaj kettlebellov. Praktično me je že z vrat »prečital« in mi kasneje v pogovoru poudaril nekaj podrobnosti vezanih na mojo držo in kakšne težave mi to lahko povzroči v prihodnosti kot tudi razložil vzroke bolečin ki sem jih takrat imel. tukaj.

Nikola Borić in klinična somatika


Nikola Borić, večkratni prvak Hrvaške v triatlonu in kondicijski trener vrhunskih športnikov turške atletske reprezentance. Njegovi varovanci so do sedaj osvojili dve zlati medalji na Europskih pervenstvih, ter postavili svetovni in europski rekord.

Preberi vse

Nikola Borić in klinična somatika

17.1.2015, 04.03.2017

Nikola Borić, večkratni prvak Hrvaške v triatlonu in kondicijski trener vrhunskih športnikov turške atletske reprezentance. Njegovi varovanci so do sedaj osvojili dve zlati medalji na Europskih pervenstvih, ter postavili svetovni in europski rekord. tukaj.

Bioterapevt Marjan Ogorevc o klinični somatiki


Aleša Ernsta sem spoznal, ko sem iskal način, da sprostim trajno zategnjene hrbtne mišice, ki so mi občasno povzročale težave. Kljub jogi, tai čiju, masažam in rednim ukvarjanjem s športom do sedaj nisem našel načina, da trajno sprostim te napetosti. Tudi redno izvajanje pranajame in meditacije, z izjemo začasnega sproščanja, ni učinkovalo.

Preberi vse

Bioterapevt Marjan Ogorevc o klinični somatiki

17.1.2015, 03.03.2017

Aleša Ernsta sem spoznal, ko sem iskal način, da sprostim trajno zategnjene hrbtne mišice, ki so mi občasno povzročale težave. Kljub jogi, tai čiju, masažam in rednim ukvarjanjem s športom do sedaj nisem našel načina, da trajno sprostim te napetosti. Tudi redno izvajanje pranajame in meditacije, z izjemo začasnega sproščanja, ni učinkovalo. tukaj.

Mnenja strank


Mnenje in izkušnje strank z AEQ klinično somatiko.

Preberi vse

Mnenja strank

16.10.2014, 02.03.2017

Mnenje in izkušnje strank z AEQ klinično somatiko. tukaj.

rss
tel. : 00386(0)74990871
mail: info@aeq.si
YouTube Facebook